Workshop Streetdance

De workshop Streetdance daagt leerlingen uit om vette moves onder de knie te krijgen. Samen met de workshopleider werken de leerlingen aan verschillende bewegingen uit diverse dansstijlen en muzieksoorten. Kortom, een ware ontdekkingstocht in de swingende Streetdance wereld!

Opbouw workshop Streetdance

De dansworkshop start met een goede warming-up. De leerlingen leren hierbij verschillende basisbewegingen. Vervolgens gaan de leerlingen aan de slag met een streetdance choreografie op een toegankelijk niveau. De workshopdocent kijkt hierbij goed naar wat de leerlingen al kunnen. Hierbij is er ook de mogelijkheid om eigen ideeën in te brengen, afhankelijk van de vaardigheid van de leerlingen. De groept voegt meerdere dansstijlen samen tot een spetterend geheel. Afsluitend doen de leerlingen een cooling down.

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

info@grotebroer.com

Leerdoelen

 • Leerlingen maken kennis met het dansgenre Streetdance.
 • De workshopdocent heeft als doelstelling de leerlingen plezier te laten beleven aan het dansen, de groep samen te laten werken en voldoende veiligheid te bieden om verlegen leerlingen uit hun schulp te laten kruipen.
 • Leerlingen worden bewust gemaakt van de ruimte om hen heen en uitgedaagd om hun grenzen te verleggen.

Workshopkosten

 • Prijs per workshop: € 460,- per dagdeel of € 595,- voor beide dagdelen.
 • In het dagdeel in de ochtend kunnen 4 rondes van 45 minuten, 3 rondes van 60 minuten of 2 rondes van 90 minuten worden georganiseerd. Het aantal rondes in de middag hangt af van de schooltijden.
 • Wil je drie of meer verschillende workshops boeken? Dan maken wij graag een prijsopgave op maat i.v.m. staffelkorting.

Reis- en materiaalkosten

 • Reiskosten bedragen 40 euro, ongeacht waar de school gevestigd is.
 • Er zijn geen materiaalkosten.

Benodigdheden

Een gymzaal of een ruim en leeg lokaal. Er ligt een verlengkabel klaar voor de geluidsinstallatie van de workshopdocent.

  Meer informatie aanvragen

  Je ontvangt een bevestigingsmail nadat je een aanvraag hebt gedaan. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan even telefonisch contact met ons op of probeer het opnieuw.