Workshop Werelddans

Tijdens de workshop Werelddans leren de leerlingen een spetterende dans uit een land. Kies bijvoorbeeld de Flamencodans uit Spanje, de James Bond dans uit Engeland of de Bollywood dans uit India.

Opbouw workshop Werelddans

De workshop start met een warming-up waarbij de leerlingen een aantal basisbewegingen leren. Hierna gaan ze aan de slag met de choreografie van de gekozen werelddans. Ze leven zich tijdens de dans in in het desbetreffende land en wanen zich bijvoorbeeld in Japan, Italië of Spanje. Samen oefenen de leerlingen de hele dans en aan het eind van de workshop wordt de werelddans opgevoerd.

 

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

info@grotebroer.com

Leerdoelen

 • Leerlingen maken kennis met een werelddans en andere cultuur.
 • De workshopdocent heeft als doelstelling de leerlingen plezier te laten beleven aan het dansen, de groep samen te laten werken en voldoende veiligheid te bieden om verlegen leerlingen uit hun schulp te laten kruipen.
 • Leerlingen worden bewust gemaakt van de ruimte om hen heen en uitgedaagd om hun grenzen te verleggen.

Workshopkosten

 • Prijs per workshop: € 460,- per dagdeel of € 595,- voor beide dagdelen.
 • In het dagdeel in de ochtend kunnen 4 rondes van 45 minuten, 3 rondes van 60 minuten of 2 rondes van 90 minuten worden georganiseerd. Het aantal rondes in de middag hangt af van de schooltijden.
 • Wil je drie of meer verschillende workshops boeken? Dan maken wij graag een prijsopgave op maat i.v.m. staffelkorting.

Reis- en materiaalkosten

 • Reiskosten bedragen 40 euro, ongeacht waar de school gevestigd is.
 • Er zijn geen materiaalkosten.

Benodigdheden

Voor deze workshop is er een gymzaal of ruim en leeg lokaal nodig. Er ligt een verlengkabel klaar voor de geluidsinstallatie van de workshopdocent.

  Meer informatie aanvragen

  Je ontvangt een bevestigingsmail nadat je een aanvraag hebt gedaan. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan even telefonisch contact met ons op of probeer het opnieuw.