Workshop Werelddans

Zin om de heupen los te gooien en lekker actief aan de slag te gaan? Bezig met het thema dans? Of met diverse landen? Dan is de workshop Werelddans iets voor jou en je leerlingen! Tijdens deze workshop leren de leerlingen een spetterende dans uit een land. Bijvoorbeeld de Flamencodans uit Spanje.

Reis dansend over de wereld en ga een fantastische dag tegemoet samen met onze enthousiaste dansers die van elke leerling een heuse danser maakt!

Opbouw workshop Werelddans

Op de dag van de workshop komt er een professionele workshopdocent. Deze dansers hebben affiniteit met lesgeven en zijn vaardig in het overdragen van hun dansexpertise op de leerlingen. Tijdens de Werelddans workshop starten we met een warming-up waarbij de leerlingen een aantal basisbewegingen leren. Hierna gaan ze aan de slag met de choreografie van de werelddans. De leerlingen dompelen zich onder in een traditionele dans van het land en gaan hiermee aan de slag. Waan je heel even in het buitenland samen met de hele klas! De leerlingen oefenen onder begeleiding van de workshopdocent de werelddans. Aan het eind van de dag kan er eventueel een presentatie gegeven worden.

Interesse in een dagvullend programma? Bekijk dan ook onze projectdag Wereld dansdag!

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

info@grotebroer.com

Inspiratielessen

Voer uw e-mailadres in en u kunt de inspiratielessen downloaden.

Leerdoelen

  • Leerlingen maken kennis met een werelddans en andere cultuur.
  • Leerlingen beleven plezier aan dansen en samenwerken.
  • Leerlingen worden gestimuleerd in een veilige omgeving uit hun schulp te kruipen en zich vrij te bewegen.
  • Leerlingen worden bewust gemaakt van de ruimte om hen heen en uitgedaagd om hun grenzen te verleggen.

Reis- en materiaalkosten

  • Prijs per workshop: 489 euro per dagdeel of 619 euro voor beide dagdelen. Excl. reis- en materiaalkosten.
  • In het dagdeel in de ochtend kunnen 4 rondes van 45 minuten, 3 rondes van 60 minuten of 2 rondes van 90 minuten worden georganiseerd. Het aantal rondes in de middag hangt af van de schooltijden.
  • Wil je drie of meer verschillende workshops boeken? Dan maken wij graag een prijsopgave op maat i.v.m. staffelkorting.

Reis- en materiaalkosten

  • Reiskosten bedragen 40 euro, ongeacht waar de school gevestigd is.
  • Er zijn geen materiaalkosten.

Benodigdheden

Voor deze workshop is er een gymzaal of ruim en leeg lokaal nodig. Er ligt een verlengkabel klaar voor de geluidsinstallatie van de workshopdocent.

Meer informatie aanvragen