Workshop Movie Fighting

Tijdens de workshop Movie Fighting leren leerlingen vechten zoals in films. Het gaat niet over agressieve vechtscènes met wapens, maar het is een theatrale bewegingsactiviteit waarbij twee spelers in slow motion én op afstand een dramatisch schijngevecht voeren.

Opbouw workshop Movie Fighting

De workshop start met een uitleg over het vechten in films en een warming up. Hierna gaan de leerlingen in tweetallen een aantal vechttechnieken oefenen. De leerlingen moeten heel precies naar elkaar leren kijken en op de juiste manier op elkaar reageren. Hoe kan je bijvoorbeeld iemand slaan zonder diegene echt te slaan? En hoe speel je dan dat je geslagen wordt? Concentratie is de basis voor de goede samenwerking tussen twee spelers. Als iedereen de technieken onder de knie heeft, mogen de tweetallen een levensecht filmgevecht bedenken en laten zien. Veiligheid staat natuurlijk voorop tijdens de workshop.

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

info@grotebroer.com

Leerdoelen

 • Leerlingen leren de basistechnieken van movie fighting.
 • Leerlingen leren om veilig en fysiek samen te werken en zich hierbij te concentreren.
 • Leerlingen leren bewust een bepaalde beweging te kiezen en deze gecontroleerd uit te voeren.

Workshopkosten

 • Prijs per workshop: € 460,- per dagdeel of € 595,- voor beide dagdelen.
 • In het dagdeel in de ochtend kunnen 4 rondes van 45 minuten, 3 rondes van 60 minuten of 2 rondes van 90 minuten worden georganiseerd. Het aantal rondes in de middag hangt af van de schooltijden.
 • Wil je drie of meer verschillende workshops boeken? Dan maken wij graag een prijsopgave op maat i.v.m. staffelkorting.

Reis- en materiaalkosten

 • Reiskosten bedragen 40 euro, ongeacht waar de school gevestigd is.
 • Er zijn geen materiaalkosten.

Benodigdheden

De voorkeur gaat uit naar een ruime lege locatie, bijvoorbeeld een gymzaal. In een regulier lokaal zijn de tafels verwijderd zodat leerlingen zich niet kunnen stoten en er liggen gymmatten. Op de locatie is een geluidsinstallatie aanwezig.

  Meer informatie aanvragen

  Je ontvangt een bevestigingsmail nadat je een aanvraag hebt gedaan. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan even telefonisch contact met ons op of probeer het opnieuw.