Workshop Piratenstunts

Schip ahoy! Vandaag gaan we de basisschool omtoveren tot een heuse piratenschool. Want wat zijn piratenstunts? En wat is er nodig om een piraat te worden? Hoe praat een echte piraat? Welke stunts kunnen ze allemaal? De hele klas verandert tijdens deze workshop in een echte piraat!

Opbouw workshop Piratenstunts

De workshop Piratenstunts begint met een leuke en spannende introductie over piraten. Weten de leerlingen al hoe piraten er uit zien? De workshopdocent vertelt hoe piraten zich gedragen en hoe de leerlingen ook echte piraten kunnen worden. Vervolgens gaan de leerlingen diverse theateroefeningen en stunts doen. Ze leren zich in te leven in de rol van een piraat. Wij nemen een kist vol piratenattributen mee, dus de leerlingen zijn niet alleen piraten, ze zien er ook zo uit! Kijk voor wat inspiratie alvast dit filmpje met je leerlingen om ze voor te bereiden op deze leuke workshop!

Het leuke aan deze workshop is dat deze perfect is voor de onderbouw. Het is een laagdrempelige introductie aan theater en sluit goed aan op de belevingswereld van de kleintjes. Voor de oudere leerlingen van de basisschool hebben we de soortgelijke workshop movie fighting! Bekijk ook vooral onze andere projecten voor de onderbouw.

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

info@grotebroer.com

Inspiratielessen

Voer uw e-mailadres in en u kunt de inspiratielessen downloaden.

Leerdoelen

  • Leerlingen leren zich in te leven in piraten.
  • Leerlingen ontwikkelen hun verbeeldingskracht, spelvaardigheid en creatief vermogen.
  • Leerlingen werken samen.

Workshopkosten

  • Prijs per workshop: 489 euro per dagdeel of 619 euro voor beide dagdelen. Excl. reis- en materiaalkosten.
  • In het dagdeel in de ochtend kunnen 4 rondes van 45 minuten, 3 rondes van 60 minuten of 2 rondes van 90 minuten worden georganiseerd. Het aantal rondes in de middag hangt af van de schooltijden.
  • Wil je drie of meer verschillende workshops boeken? Dan maken wij graag een prijsopgave op maat i.v.m. staffelkorting.

Reis- en materiaalkosten

  • Reiskosten bedragen 40 euro, ongeacht waar de school gevestigd is.
  • Materiaalkosten bedragen 20 euro per dag.

Benodigdheden

Een ruim lokaal waar de leerlingen vrij kunnen bewegen. De voorkeur gaat uit naar een speellokaal of gymzaal.

Meer informatie aanvragen