Workshop Kerstmusical Zingen

Workshop Kerstmusical Zingen

Aan de slag met deze leuke zangtechniek

In de workshop Kerstmusical Zingen ervaren leerlingen hoe het is om samen een musicalsong in te studeren en uit te voeren.

Inhoud van deze workshop

Kennismaken

De workshop start met een introductie.

Beginnen

De leerlingen krijgen uitleg over de techniek en doen oefeningen.

Doen

Samen studeren de leerlingen een kerst musicalsong in.

Delen

Natuurlijk voeren de leerlingen samen hun musicalsong uit!

Laat je leerlingen het plezier van samen zingen ontdekken.

All I want for Christmas…is vol vertrouwen een musical liedje zingen tijdens het kerstfeest op school. De leerlingen studeren een kerstliedje in zoals; ‘Niets is cooler dan kerstmis’, ‘In de sneeuw’ of de klassieke ‘All I want for Christmas’ van Mariah Carey. Ze leren hoe ze moeten zingen, hoe ze met zang een verhaal kunnen vertellen en hoe ze een musical liedje kunnen presenteren. Het mooiste is, een liedje zingen doe je met elkaar!  

Opbouw workshop Kerstmusical Zingen

De workshop Kerstmusical zingen begint met een korte introductie over musicals. Hierna legt de workshopdocent de techniek van het musical zingen uit. Kerstliedjes geven een warm gevoel. Hoe kan je dat met je stem en lichaamstaal overbrengen? Onze workshopdocent helpt de leerlingen met het verhaal vertellen en presenteren. Het eindresultaat is een prachtig kerstmusical liedje dat zo opgevoerd kan worden! Hebben jullie de camera al aan staan? 

Meer weten? Neem contact op

Inspiratielessen

Voer uw e-mailadres in en u kunt de inspiratielessen downloaden.

Leerdoelen

  • Leerlingen leren zich muzikaal te uiten door te zingen met emotie en weten hoe lichaamstaal daaraan bijdraagt.
  • Leerlingen leren presentatie- en ademhalingstechnieken en weten hoe ze die kunnen inzetten om hun musicalsong te presenteren.
  • Leerlingen leren zichzelf te presenteren.

Workshopkosten

  • Een dag lang workshops, bijvoorbeeld 5 groepen van 28 leerlingen die allemaal 1 workshop volgen, kan al vanaf € 4,24 per leerling.
  • Wil je drie of meer verschillende workshops boeken? Dan maken wij graag een prijsopgave op maat i.v.m. staffelkorting.
  • Prijs per workshop bij één of twee workshops: 489 euro per dagdeel of 619 euro voor beide dagdelen. Excl. reis- en materiaalkosten.
  • In het dagdeel in de ochtend kunnen 4 rondes van 45 minuten, 3 rondes van 60 minuten of 2 rondes van 90 minuten worden georganiseerd. Het aantal rondes in de middag hangt af van de schooltijden.
  • Reiskosten bedragen 40 euro, ongeacht waar de school gevestigd is.
  • Er zijn geen materiaalkosten.

Benodigdheden

Een ruim lokaal waar tafels en stoelen gemakkelijk aan de kant kunnen worden geschoven. Er is een smart- of digiboard met geluid en toegang tot internet. Indien er een piano in school is wordt daar graag gebruik van gemaakt.

Heb je vragen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Of mail info@grotebroer.com

Informatieaanvraag
Workshop Kerstmusical Zingen